top of page

News!

Då var det äntligen dags!

Imorgon, Måndagen den 20 Januari 2020 öppnar vi på Gröndalsvägen 4 ovanpå Tumba Centrum. Precis som innan kommer vi att ha öppet:

 

Måndag-Fredag 11-16

För konsultation och bokning, var vänlig mejla på info@tumbatattoo.com

Var vänlig beskriv motiv, stil, placering och ungefärlig storlek!

 

Hjärtligt välkomna! 

 

Snart dags för nyöppning!

Renoveringen är i full gång här i Tumba, och vi hoppas kunna öppna i slutet av Januari 2020. Exakt datum kommer snart! Vi finns numera på Gröndalsvägen 4 ovanpå Tumba Centrum.

Stora Nyheter!

Vi är glada att meddela att Tumba Tattoo kommer att flytta tillbaka till Tumba igen!

Vi har haft det underbart i Gullmarsplan och träffat många nya fantastiska kunder, men längtar ändå hem. Flytten avgår i Januari 2020, men vi kommer att meddela mer exakta datum när det börjar närma sig, framför allt Instagram uppdateras mest frekvent.

Vi hoppas att alla våra fantastiska kunder vill fira starten på den nya decenniet med oss genom att komma förbi när det är dags!

Tack för ert stöd genom alla år, tack vare er har vi kunnat utvecklas och bli en av de mest etablerade studion i landet.

Med kärlek, Tumba Tattoo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seminarium med Coko Fernandez 3-4 November!

Vi har äran tillsammans med Ritus Tattoo Supplys anordna ett seminarium och workshop med grymma Coko Fernandez om hur du bygger, justerar och underhåller din coil maskin. 

Platserna är begränsade, så skynda dig att boka din plats! 

OBS! Bokning sker till ritustattoo@hotmail.com och alltså inte via vår e-post!

Ink Skövde 26-27 Oktober!

Då är det äntligen dags för mässa igen! Denna gång packar vi väskorna och beger oss till härliga Skövde. Kom gärna förbi och säg hej, och är du intresserad av att bli tatuerad under mässan är det bara att skicka iväg ett mejl till oss, märk gärna mejlet "Ink Skövde" i ämnesraden, vi kommer att vara på plats alla tre.

I och med detta kommer studion vara stängd dessa dagar, men vi är tillbaka som vanligt måndagen 29 Oktober.

Vi ses!

 

Tack Ink Bash!

Vilken trevlig helg! Vi hade glädjen att jobba på ett par riktigt roliga jobb i helgen, träffa underbara människor och hälsa på gamla vänner. Tack till alla som kom förbi! Vi kan bara hoppas att ni har haft det lika bra som oss! 

Vi vill även ge ett stort grattis till Diego som vann andra pris Best of Neotraditional med Maries fina back piece! 

 

Vill du också köra något neotraditionellt? Släng iväg ett mejl eller ring till studion för att boka! 

 

Idag; måndag har vi ledigt för att packa upp och ta igen oss lite, men vi är tillbaka som vanligt imorgon, då vi även kommer att svara på mejl, tack för ert tålamod och välkomna då!

 

 

 

Dags för Stockholm Ink Bash

24-26 Augusti!

 

Nu är det dags i år igen! Kom dit och hälsa på oss, titta på tävlingar, träffa trevligt folk, njut av  något gott att dricka, och varför inte en ny tatuering? 

För bokningar till mässan, kontakta oss på vanliga mejlen; info@tumbatattoo.com eller slå en signal till studion.

Mässan anordnas på Münchenbryggeriet på Södermalm i Stockholm. För vidare information samt schema, titta in på http://www.stockholminkbash.com/

Välkommen till vår nya hemsida!

 

Vi kände att det var på tiden att förnya oss, så här är den! 

Vi har nu ett uppdaterat tatueringsgalleri, men också denna sida; med nyheter! Här tänkte vi att ni lättare och snabbare ska hitta information om erbjudanden, mässor eller ändrade öppettider. Vi hoppas att ni gillar den lika mycket som vi gör och håller er uppdaterade om kommande information!

Med kärlek;

Tumba Tattoo

data.jpg
IMG_20180825_193821_1-01.jpeg
inkskovde.jpg
Seminarium.png
IMG_2518.JPG
bottom of page